Interieurplan

Verhuizen, verbouwen of ben je toe aan een nieuwe inrichting voor een woon-, werk-, of slaapkamer? Samen creëeren wij een fijne plek die past bij jou. Ook als je nog geen idee hebt wat je met een ruimte wilt of aan moet helpen wij jou. Doordat wij je graag leren kennen kunnen wij uitstekend helpen om jouw wensen te vervullen.

Jouw doel is ons doel

Het doel is altijd om een fijne plek te creeren waar jij je thuis voelt, wat bij je past en wat ook nog functioneel is. Een uitgangspunt waarbij kleuren, materialen, accesoires, bestaande en nieuwe meubels precies die plek krijgen zodat er een perfect geheel ontstaat.

samenspel van inspiratie

In onze grote showroom (interne link) vind je alle denkbare stijlen, kleuren en materialen. De nieuwste kleuren en de modernste toepassingen geven iedereen die bij ons binnenkomt ruim voldoende inspiratie. Het is dan aan ons om een mooi samenhangend geheel te maken via een speciaal op maat gemaakt interieurplan. 

Raamdecoratie

In het interieurplan vind je desgewenst ook oplossingen voor de raamdecoratie (interne link). Denk bijvoorbeeld aan: gordijnen, lamellen, zonwering en vitrage. Voor ieder raam of deur is en een oplossing die past bij de rest van jouw interieur en wensen.

Vloeren

Ook vloeren (interne link) zijn een belangrijke basis voor een goed interieur advies, of je nu kiest voor zacht tapijt of een strakke PVC vloer. Er is een grote keuze aan verschillende vloeren die allemaal in onze showroom te zien zijn. Doordat je een interieurplan laat maken kun je verschillende opties zien en weet je exact wat het beste bij jouw stijl en leven past. 

Behang

Het is prachtig om één of meerdere wanden te behangen, ook daar is er voldoende keuze en werken wij alleen met A-kwaliteit producten. De ontwerpen en designs zijn divers, van trendy tot modern en van een echte eyecatcher in jouw interieur tot jouw lievelingskleur.

Zonwering

Terwijl de zomers steeds warmer worden en de zon feller schijnt is het verstandig om als je aan een verandering in interieur denkt direct aan zonwering (interne link) te denken. Wij kijken dan samen met jou wat het beste past en kleurt en welke ramen geschikt zijn om de zon buiten te houden.

Kleuradvies

Last but not least; eigenlijk de basis van het interieurplan, het kleuradvies. Een interieur wat bij je past is ook altijd in de kleur die bij je past. Soms is een afwijkende kleur juist een prachtig detail! Onze interieur adviseurs zijn ongelofelijk creatief en durven ook buiten de lijntjes te kleuren, zodat jij jouw unieke stijl kunt behouden.