Woning aan het water

Na een tijd gewoond te hebben in het bestaande interieur hebben wij een aanvraag ontvangen om de prachtige woning aan het water een volledige nieuwe look and feel te geven.

In een oriënterend gesprek met de bewoners en de ontwerpers zijn de wensen besproken.
Aan de hand van deze gegevens hebben wij een moodboard samengesteld. Het uitgangspunt in het plan is het thema Metropolitan Luxury.

De bewoners hebben dankzij hun werk, vele mooie reizen mogen maken en ideeën opgedaan in diverse hotels over de gehele wereld. Deze ideeën hebben wij door vertaald in het moodboard.

 

Kleur en materiaalgebruik

Het moodboard bevat items met een rijke en warme uitstraling.
Een carpet van Aventura, welke bestaat uit een glanzend polyester garen, met een keuze uit 80 kleuren en verschillende structuren, zoals glanzend en mat.

De vloer is een houtenvloer van Lieverdink, zij zijn specialisten in het maken van een unieke custom made vloer. Praktisch elke gewenste houtsoort, legmethode of stijl is mogelijk in elk formaat.

Gordijnen hebben we gezocht in de collectie van Zimmer & Rohde. Een internationaal geliefd merk, met oog voor verfijnd design en kwaliteit. De stof is een inbetween met een crush effect in drie kleuren geweven, dit geeft een natuurlijk effect. Wij adviseren hierbij de wave confectie. Dit geeft een mooie ronde slag naar voren en achteren. Een van onze meest geliefde verwerkingsmethode. Wij gebruiken hierbij een speciale rails, de railroede van het merk Interstil. De gordijnstof komt hiermee mooi tot z’n recht wanneer deze voor de grote raampartijen van deze woning hangen.

Materialen zoals leer, hout en vergrijsd glas van onder andere de merken Alphenberg en By Eve, geven in dit moodboard een luxe finishing touch.

De klant was na het zien van het moodboard en onze uitleg van het plan, razend enthousiast geworden. Hou onze social media in de gaten voor het verdere verloop van dit project!