Multifunctioneel scheidingsframe

Creëer veilige werkplekken

Met dit solide aluminium frame voorzien van een transparant PVC-doek, kun je je werkomgeving zo inrichten, dat er een veilige werkplek wordt gecreëerd. Ook kunnen de transparante scheidingswanden worden ingezet om bijvoorbeeld looproutes van elkaar te scheiden. Zo creëert je duidelijkheid voor je bezoekers en personeel.

Multifunctioneel

Heb je een winkel of een locatie waar veel klantcontact is? Dan is dit frame ook als ‘balie-frame’ uit te voeren. Hierdoor is het mogelijk om op veilige afstand te blijven van je klanten en bezoekers. Uiteraard zijn de afmetingen geheel naar wens aan te passen. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk, aanpasbaar aan uw specifieke situatie.
Creatief hergebruik mogelijk

Deze frames zijn, als ze voor de 1,5 meter-samenleving niet meer noodzakelijk zijn, uiteraard opnieuw te gebruiken. Voorzie ze bijvoorbeeld van mooi geprinte doeken, met foto of pakkende tekst voor je aan te prijzen producten. Of maak van de scheidingswanden later akoestische werkplekafscheiders met een mooie print of decoratieve stof passend binnen je interieur.
Meer weten?

Met de eindeloze mogelijkheden kunnen we een passende oplossing voor uw situatie realiseren. Meer weten? Laat ons weten wat je wensen zijn, we denken graag met je mee! Bel Arno Bergsma: 023 56 27 098.