Vijf master interieurontwerpers in 3D

Praktisch in creatief maatwerk

Judith, Nynke, Hellen, Willemijn en Selma vormen samen het creatieve ontwerphart van Master. De nadruk in het werk als interieurontwerper, ligt op de praktische creatie van het ontwerp in 2- of desgewenst 3D; van TV-meubel tot indeling van een complete kantoorruimte.

Vrij ontwerpen aan de hand van een concept, waarbij alles klopt, geeft een enorme voldoening. Met een door de klant geuite wens is dat een creatieve uitdaging. Minstens net zo boeiend voor het team, is het waar en hoe de inrichting gepositioneerd moet worden, hoeveel mensen moeten er werken of wonen, welke uitstraling er past bij de klant. Allen denken praktisch en vragen door bij de klant om te komen tot het beste resultaat. Zij ontzorgen de klant.

Niet elke klant komt met een idee of plan. Dan wordt de klant uitgenodigd in de showroom van Master, waar 1001 ideeën voor handen zijn. Het Masterteam van interieurarchitecten, ontwikkelt dan op basis van budget, mogelijkheden en randvoorwaarden een inrichtingsplan, waarin ook ergonomische- en akoestische aspecten zijn meegenomen. Alles is en blijft maatwerk, waarbij de creatieve oplossingen, altijd praktisch moeten zijn. De klant moet ook jaren na oplevering van het project met plezier gebruik blijven maken van wat voor de opdrachtgevers is gecreëerd.