Een hotelkamer inrichten? Wij ontwerpen, adviseren en realiseren graag!

Een hotelkamer inrichten doen we altijd samen. Met jullie wensen, ideeën, concept en budget en onze ervaring en kennis komen we tot een resultaat waar gasten zich thuis voelen. Samen vinden wij de perfecte combinatie van meubilair, vloeren, verlichting, wand- en raamdecoratie voor een stijl die past bij de doelgroep. Of we nu een 3-, 4- of 5 sterren hotelkamer inrichten, de sfeer is altijd passend bij de gasten die je ontvangt.

Dé specialisten in hotel interieur design

De laatste decennia zijn er door onze interieur specialisten diverse hotelkamers ontworpen in verschillende stijlen. Niet alleen op onze ervaring kun je rekenen, maar wij leveren ook altijd een totaalconcept. Dit betekent kortweg dat wij alle materialen kunnen leveren en plaatsen door ook weer een team van vaklui.

De perfecte hotelkamer inrichting

Een perfecte hotelkamer inrichting zorgt ervoor dat een hotelgast zich thuis voelt en bovendien de hotelkamer kan gebruiken zoals hij of zij wil. Dit betekent onder andere dat de verlichting goed moet zijn, de raamdecoratie praktisch, de vloer warm en toegankelijk en het meubilair functioneel in de hotelkamer aanwezig moet zijn. Maar ook aan medewerkers wordt gedacht bij de keuze en de locatie van de materialen. Het is belangrijk dat voor housekeeping de hotelkamers snel en goed bereikbaar zijn. En de gebruikte materialen eenvoudig schoon te maken.

Uw hotelinterieur laten ontwerpen

Een hotelinterieur ontwerp met daarin precies de sfeer en het design die je wenst is iets wat onze interieur specialisten graag realiseren. Er wordt goed gekeken naar de wensen en eisen die er zijn. Daarnaast is sfeer en doelgroep een belangrijke factor die meespeelt in het laten ontwerpen van een hotelkamer. Ontwerpen is een proces waarbij we samen iedere stap maken. Van kleuren tot oppervlakte en van hoogte tot materiaalkeuzes, uiteindelijk komt alles samen in een prachtig ontwerp met een uitstraling die past bij de visie van het hotel.

Wij verzorgen de volledige hotel inrichting

Stijl, sfeer en ambiance is iets wat in hotel belangrijk is om je, ook als gast, thuis te voelen. De lobby van een hotel, het restaurant, de gangen en de vergaderzalen vormen één geheel voor de beste beleving tijdens een verblijf. Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt is dit belangrijk. Een inspirerende omgeving creëren wij binnen gestelde budgetten en deadlines. Het ontwerpen, ontwikkelen, managen en realiseren van een complete hotel inrichting gaven wij al vorm bij verschillende horeca projecten.

Hotelkamer inrichten door een totaalleverancier

Het grote voordeel van een totaal leverancier is dat wij alle zorgen uit handen nemen. Zowel planningen als de leveringen verzorgen wij, waarbij we ook altijd rekening kunnen houden met bezettingen en zo min mogelijk last voor gasten en medewerkers.

Jouw hotel laten inrichten door een stylist

Onze stylisten worden regelmatig ingeschakeld om ontwerpen te maken voor inrichting of restylen voor verschillende horecagelegenheden. Het is belangrijk om de juiste match te vinden waar ontwerp/design en functionaliteit samenkomen. Wij werken in Nederland en Europa.

Van tevoren een compleet hotel ontwerp

Van schets naar 3D ontwerp. Dat is onze kracht om onze klanten mee te nemen in de verandering van kamer naar hotelkamer. Door de ontwerpen visueel te maken kun je, als het ware, de hotelkamer al binnenlopen. Bij Master Totaalinrichting komen op die manier ideeën tot leven.

 

Happykids

Bella Dutchy, Bed…

Voor een klant in Italië hebben wij een Bed and Breakfast mogen voorzien van een…
Restaurant On the rock

Restaurant On the…

Voor dit prachtige restaurant hebben wij het behang, het meubilair en de raamdecoratie…
Nieuwe vloeren Spa Sport Hotel Zuiver

Spa Sport Hotel…

Een gezonde geest in een gezond lichaam, oftewel ‘zuiver leven’. Dat is waar Zuiver voor…

Spa Sport Hotel…

Op de prachtige locatie aan het Amsterdamse Bos bevindt zich Spa Zuiver. Zowel de locatie…
Hotel de Pier

Hotel de Pier

In opdracht van Hotel de Pier heeft Master Totaalinrichting de vijf exclusieve…
Hotel De Engel

Hotel De Engel

Voor Hotel de Engel in Lisse hebben we het ontwerp en de realisatie daartoe mogen…
Joseph aan de Poel

Joseph aan de Poel

Ontspannen bistro-gevoel van de Côte d'Azur en de luxe allure van New York
Josephines cocktails, wines and bites

Josephines…

Voor Bar Bistro Joseph hebben wij verschillende vloer werkzaamheden mogen uitvoeren…
Bar Bistro Joseph

Bar Bistro Joseph

Voor Bar Bistro Joseph hebben wij verschillende vloer werkzaamheden mogen uitvoeren…