Interieur advies

Het bedenken en vormgeven van een nieuw interieur doe je samen met Master Totaalinrichting. Van jouw wensen, ideeën en eisen maken wij een totaalplaatje samen met een interieur adviseur en een flinke dosis creativiteit. Interieur advies komt samen met onze klanten tot stand en uiteraard volgens de laatste woon- en interieur trends. 

Interieur design van Master bevat een compleet inrichtingsplan

Als je één of meerdere ruimtes helemaal opnieuw ingericht wilt hebben dan kies je voor een compleet inrichtingsplan. Een compleet inrichtingsplan heeft betrekking op 1 ruimte dus bijvoorbeeld de woonkamer met open keuken. Een aantal voorbeelden op een rijtje:

  • Inrichting woonkamer
  • Slaapkamer inrichting
  • Zolder inrichting
  • Vergaderzaal inrichting
  • Kantoortuin inrichting

Ook kleuradvies is een onderdeel van onze interieuradviezen

Aan een kleuradvies gaat altijd eerst een kennismakingsgesprek op locatie of bij ons in de showroom vooraf. De ruimte(s) worden bekeken en je wensen en eigen ideeën worden uitgebreid besproken. Wij willen je graag leren kennen, wat past er bij jou of jouw onderneming. Vervolgens gaan wij een kleuradvies maken. Jij ontvangt digitaal een uitgewerkt kleuradvies met daarop kleuren, sfeerbeelden en producten die bij jouw persoonlijke kleuradvies horen. Van ons kleuradvies kun je los gebruik maken, maar is ook een onderdeel van een compleet inrichtingsplan.

Maak een afspraak met een interieur adviseur

Heb jij hulp nodig bij het samenstellen van jouw interieur? Een afspraak maken voor een persoonlijk interieuradvies maak je online of je neemt telefonisch contact met ons op via 023 - 562 70 98. Afspraken zijn vrijblijvend, zodat je daarna kunt beslissen of wij een mooi ontwerp voor je kunnen maken wat je aanspreekt.

Plattegrond en 3D ontwerp

Een plattegrond is samen met het kleuradvies en het moodboard de basis van een interieurontwerp. Als je met vragen over de indeling van je woning of zakelijk pand zit, kunnen wij één of meer indelingen uitwerken waardoor je precies kunt zien hoe het toekomstige interieur eruit gaat zien.

Ook ontvang je, op verzoek, een plattegrond in 3D. Het je net alsof je al in de in te richten ruimte staat en je krijgt dan echt het idee hoe de ruimte eruit gaat zien. Op de 3D tekening zie je de meubels in de juiste afmeting op de plaats waar ze uiteindelijk komen te staan.  De combinatie met de vloer, raambekleding en de nieuwe kleuren op wanden maakt het 3D plaatje compleet.

Desgewenst interieuradvies aan huis en op locatie van onze interieuradviseur

Ook een interieur adviseur op locatie is een prima mogelijkheid om de ruimte te kunnen bekijken. Wij kunnen dan ter plekke onze visie op de ruimte indeling bekijken en gaan wij samen kijken naar een passend interieur. Je kunt alle vragen stellen en je krijg ook styling tips van ons bij bestaande situaties. On interieur advies aan huis of op locatie is zoals al onze adviezen onafhankelijk, waardoor je een eerlijk en persoonlijk advies krijgt. Na het interieur advies aan huis ontvang je van ons jouw eigen interieurontwerp om het ontwerp te kunnen visualiseren.