Interieur styling

Het bedenken en vormgeven van een nieuw interieur doet u samen met Master Totaalinrichting. Van jouw wensen, ideeën en eisen maken wij een totaalplaatje door middel van onze stylisten en een flinke dosis creativiteit. Interieur styling doen wij samen met onze klanten en volgens de laatste trends. 

Interieur styling voor bedrijven

Het stylen van een zakelijk interieur zorgt voor de juiste ambiance in het bedrijf. Ambiance en sfeer binnen jouw onderneming zorgen ervoor dat werknemers zich thuis voelen en trots zijn op hun werkomgeving. Alles altijd in jullie huisstijl en fylosofie. Of het nu gaat om werkplekken, kantoren, ontvangstruimtes, restaurants of hotelkamers. Onze stylisten zorgen dat de juiste sfeer heerst.

interieurstyling voor particulieren

Ga je verhuizen, verbouwen of herinrichten, dan zijn er vooraf een anatal keuzes die gemaakt moeten worden om van de inrichting één geheel te maken. Wij zorgen door middel van interieur styling dat er efficient gebruik gemaakt wordt van de beschikbare ruimte, passen kleuren op elkaar aan en zoeken naar de mooiste combinaties in materialen en producten. 

interieur trends

Onze specialisten volgen de interieur trends op de voet. Dagelijks zijn sparren wij over nieuwe trends en de nieuwste kleuren die trending zijn. Steeds meer wordt de nadruk gelegd op een duurzaam interieur. Meer bedrijven en mensen kiezen ervoor om hun huis in te richten met items die lokaal en duurzaam zijn geproduceerd. 

Onze adviseurs helpen

En gaan nog veel verder! Onze adviseurs;

  • Luisteren naar je en vertalen jouw ideeen naar een inrichting die past;
  • Denken in oplossingen en maken gebruik van de ruimte die er is;
  • Barsten van de creatieve ideeen;
  • Weten echt alles over vloeren, verf, raamdecoratie en meubilair;
  • Zijn op de hoogte van de laatste trends

Hoe gaan wij te werk?

Interieur styling gaat plastvinden na een interieur advies wat wij onderverdelen in verschillende mogelijkheden. Op onze pagina interieur advies vind je de stappen die wij samen met jou kunnen maken.