Advies voor bureaustoelen

Comfort: Kies voor een bureaustoel die comfortabel zit en voldoende ondersteuning biedt.

Verstelbaarheid: Zorg ervoor dat de stoel verstelbaar is in hoogte, zodat u uw werkplek kunt aanpassen aan uw lengte en voorkeuren. Kies voor een bureaustoel met verstelbare rugleuning, armleuningen en hoofdsteun voor extra comfort.

Ergonomie: Een ergonomische bureaustoel kan rug- en nekklachten voorkomen. Kijk naar stoelen met een goede lendensteun en een hoge rugleuning die uw rug op de juiste plaatsen ondersteunt.

Ademend materiaal: Als u langdurig aan uw bureau zit, kan een ademende bekleding zoals mesh of stof helpen om de temperatuur en vochtigheid onder controle te houden, wat zorgt voor meer comfort tijdens het werken.

Duurzaamheid: Investeer in een bureaustoel van goede kwaliteit die lang meegaat. Controleer de garantie- en retourvoorwaarden van de fabrikant om er zeker van te zijn dat u gedekt bent bij eventuele defecten.

Testen en vergelijken: Probeer verschillende bureaustoelen uit voordat u er een koopt. Bezoek onze showroom waar u verschillende modellen kunt uitproberen en vergelijk de eigenschappen, voordat u een keuze maakt.

Budget: Stel een budget vast voor uw bureaustoel, maar wees bereid om te investeren in een kwaliteitsstoel als dit uw comfort en productiviteit ten goede zal komen.

Bureaustoelen lifestyle

 
 

Contact

Master Totaalinrichting

Dirk Storklaan 65
2132 PX Hoofddorp

Tel: 023 - 562 70 98

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
9:00 tot 17:30

Zaterdag
10:00 tot 17:00

Volg ons op

facebookinstagramlinkedinpinterest