Kantoorinrichting_kopie
Kantoorinrichting_MTI
kantoorinrichting_Master_Totaalinrichting
kantoorinrichting_master
Kantoorinrichting
Kantoor_en_retail

Wij realiseren de ideale kantoorinrichting

De tijden van saaie grijze bureaus, degelijke zwarte bureaustoelen en functionele kantinetafels op de vergaderplek zijn voorbij. Steeds meer bedrijven denken heel serieus na over de kantoorinrichting van hun pand en schakelen daarbij de hulp in van een professionele ontwerper. Een goede keuze. Werknemers voelen zich namelijk prettiger in een inspirerende omgeving en dat leidt tot betere prestaties, minder ziekteverzuim en meer loyaliteit.

Kantoren moeten warm en huiselijk zijn, kleur mag niet ontbreken en er moet een duidelijke eigen identiteit zichtbaar zijn. Sfeer is belangrijker dan ooit. Want laten we eerlijk zijn: veel mensen besteden meer tijd op het werk dan in hun eigen huis. Waarom zou het op de werkplek dan niet net zo behaaglijk kunnen zijn als thuis? Design is wat dat betreft net zo goed van belang als functionaliteit.

Effectief omgaan met beschikbare ruimte voor elke kantoor inrichting

Vragen als; Hoe zet ik de bureaus neer, waar komt de vergaderruimte, hoe situeer je de flexplekken en hoe maak ik van het kantoor één geheel? Zijn belangrijke zaken als het gaat om de inrichting van een kantoor. Door middel van een tekening van de beschikbare ruimte met daarin alle elementen in de juiste kleur maken wij samen met de opdrachtgever. In onze ontwerpstudio wordt op alle vragen een antwoord gegeven door het kantoor te visualiseren.

Een kantoor inrichten doen wij functioneel en smaakvol

Als onderneming staal je een bepaalde stijl uit, die ook zichtbaar is op kantoor. Dit zorgt voor eenheid in de huisstijl en voor rust in een werkomgeving. Kantoormeubilair moet daarbij ook kwalitatief goed zijn en ergonomisch verantwoord. Onze specialisten adviseren bij het kiezen van bureau's tot bureaustoelen en van kasten tot receptiedesks.

Benutten van daglicht bij de inrichting van uw kantoor

De aanwezigheid van daglicht heeft een belangrijk invloed op de gezondheid. Het plaatsen van bureaus op plekken met voldoende daglicht is daarom ook iets waar wij ruime aandacht aan schenken. De beste combinatie van daglicht en werkplekken voor alle medewerkers. 

Complete kantoorinrichtingen

Een kantoor inrichten door de maximale ruimte te benutten, goede werkplekken te creëren in de beste sfeer die past bij de huisstijl van een onderneming. Dat is wat wij heel graag doen voor zowel kleine als grote ondernemingen. Niets is zo belangrijk dan dat medewerkers letterlijk en figuurlijk op hun plek zitten en waar ze fijn kunnen werken. Wij ondersteunen je hierin graag en nemen bovendien alle zorg uit handen. Desgewenst leveren wij complete kantoren turn-key op, maar wij helpen ook graag met een onderdeel van de kantoorinrichting. Kantoorinrichting laat je met een gerust hart over aan onze professionals. 

 

Hieronder een aantal kantoor projecten:

Happykids

Happykids

In het kantoor van HappyKids hebben wij een make-over gerealiseerd.
Building heroes

Building heroes

Alle ruimtes voorzien van PVC-vloeren, karpetten, meubilair en zonwering.
Griekspoor

Griekspoor

In het nieuwe kantoorgebouw van Griekspoor in Nieuw-Vennep hebben wij raamdecoraties,…
KCB Schiphol-Rijk volledig gestoffeerd

KCB Schiphol-Rijk

Onlangs is het nieuwe rayonkantoor van het Kwaliteits Controle Kantoor op Schiphol-Rijk…
Yenlo

Yenlo

Voor opdrachtgever Custom Office heeft Master Totaalinrichting de vloerafwerkingen en…
Aptitude Health Den Haag

Aptitude Health…

In het kantoren complex De Haagsche Zwaan heeft Master Totaalinrichting in opdracht van…
IMoveForHealth

IMoveForHealth

Master Totaalinrichting heeft een adviserende en realiserende rol mogen spelen bij de…
Liberty Global

Liberty Global

Kantor inrichting van de Energy Hub bij Liberty Global
Rabobank Regio Schiphol

Rabobank Regio…

Wij hebben als Master Totaalinrichting met veel trots de term totaalinrichting mogen…
Servicepunt Gemeente Haarlemmermeer

Servicepunt…

De gemeente Haarlemmermeer heeft vier zogenaamde Service Centra. Wij hebben deze…