Stofferingen

Bij ons kun je terecht voor het laten stofferen van meubels, boot & jacht en complete inrichtingen. Ook als je bijvoorbeeld een horeca gelegenheid of kantoor wilt laten stofferen helpen wij jou aan het mooiste ontwerp en het beste resultaat.  

Stofferingen kunnen worden uitgevoerd met allerlei soorten stoffen en ook leer. Onze vakkundige stoffeerders leveren een eindproduct zo goed als nieuw en geheel naar wens en volgens het ontwerp wat gemaakt is.  

HORECA STOFFERINGEN

Uitstraling en sfeer is belangrijk in een horecagelegenheid. Het gaat uiteindelijk om de beleving van de gasten. Door kwalitatieve en mooie stoffering te gebruiken geef je de juiste uitstaling naar de gasten. Zowel kleine als grote projecten verzorgen wij tot in detail.  Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met de huisstijl en de mate van gebruik. Herkenbare kleuren van de huisstijl komen altijd terug in het interieur.  

Project stoffering

Niet alleen het uiterlijk van de projectstofferingen is elangrijk, maar ook de functionaliteit. In een omgeving waar dagelijks veel bezoekers komen en gebruik maken van de meubels, zoals een ziekenhuis of school, moeten de stoffering voornamelijk praktisch zijn. Dit betekent dat de stofferingen vuil- en waterbestendig moeten zijn, onderhoudsarm en makkelijk schoon te houden. Dit zorgt voor een langere levensduur en een professionelere uitstraling.

Meubel stoffering

Meubelstofferingen zijn een uitstekend idee als een meubel nog in goede staat is en enkel de bekleding aan vervanging toe is. Als meubels gestoffeerd worden is er een ruime keuze aan stoffen en materialen.  Zo kunt u uw meubel een geheel andere uitstraling geven en een tweede leven in blazen. Zo heb je opnieuw plezier van een prima meubelstuk en is dit wel zo duurzaam.