Nieuwbouw_interieur_kopie

Nieuwbouw inrichting

Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwbouwhuis gekocht en je mag het helemaal naar jouw eigen wens gaan inrichten. Maar waar begin je en hoe kun je zien hoe het huis eruit komt te zien als het helemaal af is? Allemaal vragen waar je bij Master Totaalinrichting het antwoord op krijgt. Door de enorme keuze aan materialen zoals vloeren, raamdecoratie, behang en meubilair krijg je inspiratie en vind je alles wat nodig is om jouw nieuwbouwinrichting te kunnen realiseren. Onze interieur adviseurs helpen graag met het samenstellen van een interieur wat precies bij jouw persoonlijkheid en leefstijl past.

begin bij de basis

Samen met onze interieur adviseurs ga je aan de slag met een keuze voor de muren en vloeren, uiteindelijk is dat de basis van iedere ruimte. Er zijn diverse soorten en kleuren vloeren (interne link), allemaal met verschillende eigenschappen. Samen zetten wij de wensen op een rijtje, zodat er een geschikte vloer gekozen kan worden. Ook de muren hebben een kleur of behang (interne link) nodig, wij helpen je door middel van kleurenpalets wat goed past bij de vloer die je wilt kiezen. Omdat wij in onze showroom (interne link) alle soorten en kleuren in voorbeeld hebben liggen, kun je goed zien wat past bij jouw smaak.

Raamdecoratie

Ook de raamdecoratie is een belangrijke basis in een nieuwbouwwoning. Het zorgt niet alleen voor privacy maar ook voor de sfeer in de verschillende ruimtes, denk hierbij bijvoorbeeld aan gordijnen, lamellen, vitrages en rolgordijnen. Ook zonwering (interne link), voor zowel binnen als buiten is goed je hierover direct te laten adviseren.

Interieur styling en woontrends

Interieurstyling is iets wat je samen met onze interieur experts kunt doen, zij zitten boordevol ideeen en zijn helemaal op de hoogte van de nieuwste woontrends. Het is natuurlijk fijn om je nieuwe woning trots kunt laten zien aan vrienden en familie die precies in jouw stijl is ingericht.

Interieurplan

In onze ontwerpstudio gaan wij desgewenst digitaal voor je aan de slag, zodat jij precies weet hoe de verschillende ruimtes eruit komen te zien. Doordat je alvast een digitaal kijkje kunt nemen, kun je zien hoe jouw nieuwbouwhuis eruit komt te zien. Je bent vanaf het begin bij het creatieve proces betrokken en ook jullie eigen ideeën worden verwerkt tot een resultaat waar iedereen zich thuis in voelt. Wat willen is dat jouw wensen en verwachtingen uitkomen.

 

Hieronder een aantal Nieuwbouw projecten:

Woning Nieuw-Vennep

Woning Nieuw-Vennep

Voor deze nieuwbouwwoning in Nieuw-Vennep hebben wij een compleet plan gemaakt van de…
Scheepsstoffering

Yacht in Cannes

De volledige scheepsstoffering van The Leopard Yacht in Cannes is een opdracht waar wij…