Interieur advies

Het bedenken en vormgeven van een nieuw interieur doet u samen met Master Totaalinrichting. Van jouw wensen, ideeën en eisen maken wij een totaalplaatje door middel van onze stylisten en een flinke dosis creativiteit. Interieur advies komt smaen met onze klanten tot stand en uiteraard volgens de laatste woon- en interieur trends. 

COMPLEET INRICHTINGSPLAN

Als je één of meerdere ruimtes helemaal opnieuw ingericht wilt hebben dan kies je voor een compleet inrichtingsplan. Een compleet inrichtingsplan heeft betrekking op 1 ruimte dus bijvoorbeeld de woonkamer met open keuken. Een aantal voorveelden op een rijtje:

- Inrichting woonkamer
- Slaapkamer inrichting
- Zolder inrichting
- Vergaderzaal inrichting
- Kantoortuin inrichting

KLEURADVIES

Aan een kleuradvies gaat altijd eerst een kennismakingsgesprek op locatie of bij ons in de showroom vooraf. De ruimte(s) worden bekeken en je wensen en eigen ideeen worden uitgebreid besproken. Wij willen je graag leren kennen, wat past er bij jou of jouw onderneming. Vervolgens gaan wij een kleuradvies maken. Jij ontvangt digitaal een uitgewerkt kleuradvies met daarop kleuren, sfeerbeelden en producten die bij jouw persoonlijke kleuradvies horen. Van ons kleuradvies kun je los gebruik maken, maar is ook een onderdeel van een compleet inrichtingsplan.

PLATTEGROND EN 3D ONTWERP

Een plattegrond is samen met het kleuradvies en het moodboard de basis van een interieurontwerp. Als je met vragen over de indeling van je woning of zakelijk pand zit, kunnen wij één of meer indelingen uitwerken waardoor je precies kunt zien hoe het toekomstige interieur eruit gaat zien.

Ook ontvang je, op verzoek, een plattegrond in 3D Het je net alsof je al in de in te richten ruimte staat en je krijgt dan echt het idee hoe de ruimte eruit gaat zien. Op de 3D tekening zie je de meubels in de juiste afmeting op de plaats waar ze uitendleijk komen te staan.  De combinatie met de vloer, raambekleding en de nieuwe kleuren op wanden maakt het 3D plaatje compleet.