Robin Brandsen

Highspeed in logistiek

Master’s magazijnman duizendpoot in logistieke web

Geen minuut langer wachten op je bestelling dan nodig? Je zonwering dezelfde dag nog gerepareerd? Als stoffeerder altijd door kunnen gaan met je werk en het Master-autopark veilig rijdend houden! Hoe doe je dat? De magazijnman van Master houdt alles in beweging!

Door de snelle groei van Master ontstond ca. drie jaar geleden grote behoefte aan een logistieke duizendpoot, die meer was dan een magazijnbeheerder alleen. Robin Brandsen werd die logistieke Master-ontzorger. Robin beheerst geordend en logisch de in- en uitgaande goederenstroom, maar zet ook de te verwerken materialen klaar, laat de noodzakelijke apparatuur van de stoffeerders repareren houdt de voorraad verwerkingsmaterialen op peil. Hij bouwde de afgelopen drie jaar zijn functie uit en werd daarmee meer een werkvoorbereider dan magazijnchef. Door de ontzorging grijpen de stoffeerders nooit mis, is hun gereedschap tip-top in orde, krijgen ze de juiste goederen en verwerkingsmaterialen voor hun klanten mee. Daardoor is de efficiënte en snelle doorstroom in het werk van stoffeerders voor de Master-klant gegarandeerd. Brandsen houdt wel die snelle service en efficiency; het is de rode draad in zijn werk. Voorbereidende werkzaamheden voor de stoffeerders zoals het in het magazijn snijden van de lambrisering voor BasicFit-vestigingen of het spuiten van afdeklatjes versnelt het werkproces op de werklocatie bij de klant aanzienlijk. Ook reparaties aan zonweringen van klanten, laat Robin niet op zijn beloop. Direct langs de klant om te bepalen of het dezelfde dag nog door Master kan worden gemaakt of doorsturen naar de leverancier.

Stofferen, egalisatie, schilder- en spuitwerk in eigen huis

Master doet meer dan inrichten. Sinds kort beschikt Master over een professionele spuitmachine, waarmee snel grote vlakken vanaf 400 m2 kunnen worden afgewerkt. Maar ook voor het fijnere schilderwerk heeft Master een vakschilder in eigen huis, evenals een stoffeerder die desgewenst op locatie alle soorten meubels tot nieuw leven brengt. Zo is Master een totaalaanbieder van elk individueel- of  totaalinrichtingsproject.

Robin Brandsen