Vragen of meer info?
Bel 023 - 5627098


Showroom

BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR PERSOONLIJK ADVIES

De showroom van Master Totaalinrichting is gevestigd in een karakteristiek pand aan de Dirk Storklaan 65 te Hoofddorp. Het gebouw zelf is al een ‘landmark’ in de omgeving, en eenmaal binnen krijgt u nog meer zin om met uw interieur aan de slag te gaan. Wij struinen elk jaar diverse beurzen af op zoek naar unieke producten om onze collectie mee te verrijken.Onze hele showroom straalt liefde voor het vak uit.

Stoffencollectie

Wij hebben een prachtige collectie gordijn- en meubelstoffen. Stoere linnen stoffen en rijke zijdes in vrolijke kleuren en mysterieuze tinten. Glanzende stoffen en decoratieve stoffen: elke kwaliteit geeft een ruimte zijn eigen sfeer. De afwerking, met bijvoorbeeld zeilringen of een vlinderplooi, een stoere roede of verfijnde rails, maakt het plaatje compleet.

Behang

En neem onze behangcollectie. Behang is weer helemaal terug en is bijna tot kunst verheven met soms fluweel, glasparels of dierenhuid erin verwerkt. Een wandvullende print van bloemen of een vergezicht geeft uw vergeten muurtje een spectaculaire uitstraling!

En nog veel meer…

En dan hebben we natuurlijk nog vloeren, meubels, zonwering… Alles mooi uitgestald, zichtbaar en voelbaar per productgroep. Daarnaast kunt u zich laten inspireren in een aantal voorbeeldruimtes  waar wij onze creativiteit op hebben losgelaten. Na een rondleiding door onze showroom verlaat u gegarandeerd het pand in een zonnig humeur en vol goede ideeën.

Hieronder vind u een drietal foto’s om een impressie van onze showroom te krijgen. Met behulp van de muis kunt u volledig vrij rondkijken.

 

Copyright © 2020 Master Totaalinrichting - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy verklaring