Projectinrichting

Wat je ook voor ogen hebt op het gebied van vloeren, raamdecoratie, wanddecoratie, zonwering en meubilair: Bij Master Totaalinrichting komen ideeën tot leven met betrekking tot projectinrichting. In onze showroom zijn al onze producten te bekijken en te beleven. Van sportvloer tot carpet. Van maatkast tot designstoel. Van lamellen tot kleurrijke gordijnen. Ons vakkundige team toont de mogelijkheden graag, met een moderne en functionele kijk naar het in te richten project.

ontwerpstudio

Onze eigen ontwerpstudio vertaalt wensen en ideeën naar een compleet interieurontwerp. Dat kan een particuliere woning zijn, een kantoor of vergaderruimte, maar ook een sportschool of zorginstelling. Voor elk type ruimte en project vinden wij de mooiste oplossingen. Wil jij écht ervaren wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan bij ons kijken in Hoofddorp. Een rondleiding door onze grote showroom zorgt ervoor dat je de mooiste ideeen krijgt.

Een verhuizing of een verbouwing zijn uitgelezen momenten om een kantoor, bedrijfsruimte of winkel een make-over te geven. Precies apssend in de filosofie van de onderneming en uiteraard rekening houdend met de huisstijl. Desgewenst leveren wij turn-key op, zodat alleen wij veranwoordelijk zijn voor een snelle en nette oplevering van de in te richten ruimtes. 

duurzame projectinrichting

Master Totaalinrichting gelooft in duurzame inrichting en hergebruiken de reeds aanwezig kantoormeubelen, zoals bureaus, kasten en stoelen. Onze meubelmakers (interne link) helpen bij het eventueel repareren van de meubels, zodat deze nog prima een aantal jaren mee kunnen in de nieuwe inrichting.

Maatwerk meubilair

Zijn er speciale wensen op het gebied van kasten, zitmogelijkheden, wandopbouw of panelen? Wij realiseren ook maatwerkmeubilair (interne link). Maatvoering, vorm en afwerking worden precies afgestemd op specifieke wensen. Wij kunnen zelfs de hele projectinrichting op maat maken. Ons creatieve ontwerpteam werkt een complete inrichting uit in een 3D-ontwerp, zodat je vooraf ziet wat de ideeën zijn en u uiteindelijk kunt genieten van een geheel eigen, originele inrichting.