estida-joseph-aan-de-poel-aalsmeer-interieur-21
estida-joseph-aan-de-poel-aalsmeer-overzicht-2
estida-joseph-aan-de-poel-aalsmeer-zithoek-cocktail-bar
estida-joseph-aan-de-poel-aalsmeer-overzicht

Joseph aan de Poel

Een restaurant als Joseph aan de Poel op zo’n prachtige locatie aan het water in Aalsmeer moest natuurlijk zo snel mogelijk open om gasten te ontvangen. Master Totaalinrichting heeft een waanzinnig eindresultaat tot stand gebracht waar een ontspannen bistro-gevoel heerst met de luxe allure van New York. Wij hebben het volgende geadviseerd, geleverd en gemonteerd:

Gietvloeren   Houten vloeren   Meubilair   Raamdecoratie

Schilderwerk

Als finishing touch heeft Master Totaalinrichting ook al het schilderwerk verzorgd, zodat kleuren en materialen uitstekend op elkaar afgestemd zijn.

Totaalinrichting

Met Master Totaalinrichting is het mogelijk om alles tegelijk uit te voeren en volledig op elkaar afgestemd. Bij projecten waar tijddruk heerst is dit een groot voordeel want het zorgt voor tijdwinst. Tevens doet Master zijn naam eer aan als totaalinrichter. Heeft u ook een uitdagend plan of project in gedachten? Kom langs in onze showroom, bel voor een afspraak naar 023 56 27 098 of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij helpen graag met het bepalen van de juiste richting en de snelste route naar een prachtig eindresultaat.

Neem contact met ons op

Ontwerp: Estida