restaurant_inrichting
restaurant_inrichting_master
restaurant_inrichting_MTI
Restaurant_inrichting_Master_Totaal_inrichting

Horeca inrichting

Als de horeca inrichting sfeervol is zullen gasten zich aangetrokken voelen om gezellig naar binnen te komen, aan een tafeltje te gaan zitten om van de sfeer te genieten. Sfeer is belangrijk voor de beleving van het eten, drinken en overnachten. Een sfeervolle eerste indruk zorgt voor een goed bezochte horeca gelegenheid. Belangrijk genoeg dus om je goed te laten adviseren over kleuren, meubels, vloeren en raamdecoratie.

de stijl van de horeca onderneming

Wat wil je uitstralen als onderneming? Een huiselijke warme sfeer? Modern, luxe en gastvrij? Werelds en grensoverschrijdend? Dit is allemaal afhankelijk van het concept en het soort horecagelegenheid. De onderneming moet wel eenheid uitstralen, waar kleur en meubilair samenkomen.

Hotel inrichting

Of het nu gaat om een hotelkamer inrichting, de entree van een hotel of de lounge wij ontwerpen op maat in de huisstijl van het hotel. Van 3 tot 5 sterren, een zakelijke of een boutique uitstraling en luxe thema suites. Master Totaalinrichting kan alles voor u realiseren op het gebied van hotel inrichting!

restaurant inrichting

Net als de juiste routing tussen de tafels, geeft een eenduidig interieur ook een rustig gevoel. Dit gevoel van rust is heel belangrijk voor de sfeer in een restaurant. Mensen gaan voornamelijk uit eten omdat ze een leuke, gezellige en ontspannen maaltijd willen hebben. Zorg er daarom voor dat een restaurant die ervaring biedt.

Meubilair

Stoelen en tafels zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel in het hele meubilair, dit is waar gasten gedurende de hele maaltijd op zitten. Behalve dat deze mooi en in dezelfde stijl moeten zijn, is het fijn als deze ook comfortabel zijn.

Restaurant inrichting advies

Beschouw de restaurant inrichting als een krachtig, non-verbaal element dat je kunt gebruiken om naamsbekendheid te creëren en gasten aan te trekken. In combinatie met een geweldige menukaart en een gastvrije service maak je van een restaurant een echte hotspot. Voor welke stijl en uitvoering er ook wordt gekozen, wij zorgen voor een interieur wat past! Onze interieur specialisten maken samen een ontwerp, zodat duidelijk is wat het eindresultaat gaat zijn.

cafe inrichting

Wij ontwerpen en vervaardigen veelal custom-made producten. Unieke meubelstukken voor de inrichting voor de horeca.  Wij werken toe naar een eindresultaat waar jij helemaal achter staat en waar de gast zich thuis voelt.

 

Hieronder een aantal Hotels en Horeca projecten:

Happykids

Bella Dutchy, Bed…

Voor een klant in Italië hebben wij een Bed and Breakfast mogen voorzien van een…
Restaurant On the rock

Restaurant On the…

Voor dit prachtige restaurant hebben wij het behang, het meubilair en de raamdecoratie…
Nieuwe vloeren Spa Sport Hotel Zuiver

Spa Sport Hotel…

Een gezonde geest in een gezond lichaam, oftewel ‘zuiver leven’. Dat is waar Zuiver voor…

Spa Sport Hotel…

Op de prachtige locatie aan het Amsterdamse Bos bevindt zich Spa Zuiver. Zowel de locatie…
Hotel de Pier

Hotel de Pier

In opdracht van Hotel de Pier heeft Master Totaalinrichting de vijf exclusieve…
Hotel De Engel

Hotel De Engel

Voor Hotel de Engel in Lisse hebben we het ontwerp en de realisatie daartoe mogen…
Joseph aan de Poel

Joseph aan de Poel

Ontspannen bistro-gevoel van de Côte d'Azur en de luxe allure van New York
Josephines cocktails, wines and bites

Josephines…

Voor Bar Bistro Joseph hebben wij verschillende vloer werkzaamheden mogen uitvoeren…
Bar Bistro Joseph

Bar Bistro Joseph

Voor Bar Bistro Joseph hebben wij verschillende vloer werkzaamheden mogen uitvoeren…