Retail_inrichting_Master
retailinrichting_Valentino
retailinrichting_bakker
Retail_inrichting

retail inrichting

Master Totaalinrichting creert een beleving van elke winkel met een uitstraling die past. Van ontwerp tot realisatie met altijd een advies van onze interieurspecialisten. Ieder concept heeft mogelijkheden waarmee wij alle kanten op kunnen. Zo kijken wij goed naar het gebruik van materialen in een ruimte en uiteraard houden wij rekening met het licht en en de wensen van onze opdrachtgever. 

Retail vloeren

De vloer weerspiegelt over het algemeen de sfeer van de ruimte en is daarmee sfeerbepalend. Maar moet ook bestand zijn tegen intensief gebruik zoals de vele bezoekers, het schuiven van rekken en dozen en in het geval van food retail vocht wat op de vloer terecht komt. In welke vakgebied je ook een winkel hebt, er is altijd een vloer die past bij zowel het design als de gebruiksvriendelijkheid. Uit onze brede collectie vloeren (interne link) is een keuze maken met behulp van onze experts met gemak te realiseren.

Verbouwen of bouwen

Een winkel verbouwen of vanuit een casco situatie inrichten is beide voor ons geen enkel probleem. Wij adviseren graag door middel van een tijdschema hoe wij een verbouwing zo snel als mogelijk kunnen realiseren, zodat er weinig tot geen sluitingsdagen van de winkel zullen zijn.

Ontwerp en realisatie

Master Totaalinrichting heeft een eigen ontwerpstudio (interne link). Onze interieurarchitecten verzorgen de inrichting van diverse grote en kleine winkels in Nederland en Europa. In onze ontwerpstudio gaan wij digitaal voor je aan de slag, zodat jij precies weet hoe de ruimtes in de winkel eruit komen te zien. Doordat je alvast een digitaal kijkje kunt nemen, ben je vanaf het begin bij ons creatieve proces betrokken en kunnen ook jullie eigen ideeën verwerkt worden tot een resultaat waar iedereen zich thuis in voelt. 

 

Hieronder een aantal retail projecten:

De Bijenkorf Amsterdam

De Bijenkorf…

Namens Indurfloor heeft Master Totaalinrichting de vloerafwerking bij De Bijenkorf op de…
Bakker van Maanen Noordwijkerhout

Bakker van Maanen…

In opdracht van Kroom Bouwbedrijf heeft Master Totaalinrichting in een nieuwe Bakker van…
Winkel Valentino P.C. Hooftstraat

Winkel Valentino…

Voor de winkel van Valentino op de P.C. Hooftstraat hebben wij massieve parket vloeren…