Verlichting

Goede verlichting is een van de belangrijkste elementen in een ruimte. Er bestaan verschillende soorten verlichting, deze moeten in de juiste verhouding tot elkaar staan om een optimaal resultaat te bereiken. Van basisverlichting tot accentverlichting en functionele verlichting, bij Master Totaalinrichting kunnen wij u adviseren met het maken van de juiste keuze.

By Eve

Sinds kort zijn wij de trotse leverancier van de prachtige verlichting van By Eve. Zij hebben een unieke verlichtingscollectie van mondgeblazen glas. De verlichting brengt een fantastische sfeer in de ruimte en kunnen geheel naar eigen wens worden samengesteld. Er zijn diverse vormen en kleuren glas verkrijgbaar in combinatie met diverse plafondplaten en frames.

Maretti

Bij Maretti draait het allemaal om lichtarchitectuur. Het merk ziet het als kunst om met licht en verlichting het doel en de beleving van de ruimte bewust te creëren. De makers van Maretti zijn specialist op het gebied van maatwerkverlichting. Jouw wens staat voorop en Maretti overtreft al uw verwachtingen.

Hieronder een aantal projecten met Verlichting:

Restaurant On the rock

Restaurant On the…

Voor dit prachtige restaurant hebben wij het behang, het meubilair en de raamdecoratie…
Villa Noordwijk

Villa Noordwijk

Voor deze prachtige villa in Noordwijk hebben wij een geheel 2D ontwerp mogen maken…