Vloeren

Elke ruimte heeft andere eisen op het gebied van vloerafwerking, afhankelijk van de gebruiksintensiteit en de levensomstandigheden. Master Totaalinrichting heeft verstand van alle vloeren, of het nu gaat om een sportvloer, bedrijfsvloer of een vloer voor particulier gebruik. Voor alle toepassingen een perfecte oplossing zowel persoonlijk, gemeenschappelijk als zakelijk, zodat jij er zeker van bent dat je de perfecte oplossing voor jouw vloer hebt gevonden.

PVC vloeren

PVC Vloeren

Onderhoudsarm, slijtvast en in alle mogelijke patronen te leggen
tapijt

Tapijt

Tapijt een gevoel van luxe en is heerlijk warm onder je voeten
Sportvloeren

Sportvloeren

Een sportvloer moet van hoge kwaliteit zijn, niet alleen omdat er intensief gebruik van…
tennisvloeren

Tennisvloeren

De juiste ondergrond met op de millimeter nauwkeurige belijning
gietvloeren

Gietvloeren

Een rustige uitstraling en passend in ieder interieur

PVC-vloeren

Ben je op zoek naar een onderhoudsvriendelijke vloer met een natuurlijke uitstraling, dan is PVC een goede keus. Wij hebben een uitgebreide collectie aan hoogwaardige PVC vloeren in allerlei verschillende kleuren, formaten en patronen. PVC kan zowel verlijmd worden als los gelegd doormiddel van de click variant, hierdoor is PVC in combinatie met de juiste ondervloer geschikt voor iedere ondergrond.

Sportvloeren

Een sportvloer moet van hoge kwaliteit zijn, niet alleen omdat er intensief gebruik van gemaakt wordt, maar ook omdat het aan bepaalde eisen moet voldoen. Met de juiste ondergrond, een perfecte toplaag en tot op de millimeter nauwkeurige belijning. Een sportvloer moet passen bij het type sporter dat van de vloer gebruik maakt. Een recreatieve sporter stelt andere eisen aan een vloer dan bijvoorbeeld een topsporter.

En nog veel meer..

In onze showroom kunt u de verschillende soorten vloeren ervaren op grote vlakken en panelen. Het is altijd mogelijk om de gekozen vloer mee te nemen op locatie, zodat je zeker weet dat je de juiste kleurkeuze maakt.