Vragen of meer info?
Bel 023 - 5627098


Kantoormeubilair

Verschillende type kantoormeubilair

Er zijn zoveel manieren om een kantoor in te richten met kantoormeubilair dat men soms door de bomen het bos niet meer ziet. Waar moet u beginnen als u denkt aan het vervangen van u huidige kantoormeubilair? Wat is er nodig om de werknemers een goede en veilige werkplek te bieden? Wat is de look en feel die het kantoormeubilair moet uitstralen? Wat past bij het bedrijf? Wat is een comfortabele werkplek? Kortom, een wirwar van vragen als het over kantoormeubilair gaat.

Het nieuwe werken 2.0,  flex werkplekken, aanland stoelen, de kreten vliegen je om de oren maar wat houden ze nu precies in? En hoe implementeer je dat in een bedrijfsruimte?

Deze kantoormeubilair termen zijn voor ons, Master Totaalinrichting allemaal bekend. Wij gaan samen met u een plan maken om te ontdekken wat u nodig heeft om uw kantoorruimtes in te richten met kantoormeubilair. Wij begeleiden het hele traject en geven u diverse opties en voorbeelden van kantoormeubilair.

Welke kantoormeubilair moet ik toepassen?

Ons uitgangspunt is natuurlijk dat uw medewerkers een optimale werkplek krijgen met het juiste kantoormeubilair zodat zij zich comfortabel voelen in de nieuwe werkomgeving. En dat zorgt er weer voor dat uw werknemers hun werk goed kunnen doen en uw klanten zich prettig voelen. Of het nu gaat over de inrichting van uw entree en de wachtruimte voor de klanten, computerwerkplekken, overlegruimte of een bedrijfsrestaurant; het juiste meubilair draagt bij aan een prettige sfeer op de werk- of vergaderplek.  Een optimale werkomgeving schept de voorwaarde om elkaar te stimuleren en te inspireren. Inspiratie levert de energie op om optimale prestaties te leveren.

Onze interieur architecten en kleur deskundigen brengen de wensen van uw organisatie in beeld, dat kan eenvoudig met een platte 2D tekening maar wij kunnen ook een prachtige 3D presentatie maken van de inrichting met het nieuwe kantoormeubilair. We kijken naar uw werkprocessen en bieden hier duurzame oplossingen voor aan. Onze service stopt hier niet, ook bij het inrichten en plaatsen van het kantoormeubilair gebruiken wij al onze kennis en ervaring om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Is kantoormeubilair iets voor mij?

Wij zijn merk onafhankelijk en dat betekent dat wij voor elk budget de juiste oplossingen kunnen bieden. Want een kantoor inrichten met meubilair is niet alleen smaak gebonden maar het moet ook in uw budget passen. De combinatie van die vele factoren zorgt ervoor dat u en uw medewerkers kunnen werken in een duurzame, prettige werkomgeving met het juiste kantoormeubilair.

 
RegardzEndemolTalpaHealth CitySteigenberger Hotel GroupHotel MercureNike
Copyright © 2020 Master Totaalinrichting - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy verklaring