Vragen of meer info?
Bel 023 - 5627098


Nieuws

De Hotel Partners
Op 23 juni 2016 was de feestelijke lancering van een nieuwe unieke samenwerking! De Hotel Partners is een initiatief van Master Totaalinrichting, Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep en Interface®. Met diverse projecten als referentie zijn zij in de loop der jaren specialist geworden in het bouwen, verbouwen en transformeren van hotels, restaurants en andere horecagelegenheden.

Inspirerende mock-up room

Aan de Dirk Storklaan 65 te Hoofddorp hebben DHP een inspirerende hotelsuite ontwikkeld en gebouwd. Alle laatste noviteiten op het gebied van hospitality en gebruiksgemak zijn hierin verwerkt. Maar ook inspirerende ontwerp ideeën in combinatie met het toepassen van nieuwe materialen zijn in de inrichting verwerkt.

Het ontwerp van de hotelsuite is gemaakt door doXs. De uitvoering is een samenwerking tussen De Hotel Partners: Master Totaalinrichting voor de inrichting, Interface voor vloerbedekking en Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep voor de realisering. Bovendien hebben de volgende bedrijven hun bijdrage geleverd: Dornbracht, Hermans Glas, ETB CasSombroek, Hemlock Interieur & Projecten, en Bremafa slaapcomfort.

Een impressie van de lancering is hier te zien.

Wilt u de mock-up room bezichtigen? Neem dan contact op met ons voor een rondleiding!

Kijk op de website van De Hotel Partners voor meer informatie.
Geplaatst op: 07-07-2016
 

Laatste blogs

Laatste nieuws

Health CityHotel MercureNikeDura VermeerMeerland BouwEndemolRegardz
Copyright © 2020 Master Totaalinrichting - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy verklaring