Vragen of meer info?
Bel 023 - 5627098


Maatwerk meubilair

Waarom maatwerk meubilair?

Soms heeft u een idee in uw hoofd maar kunt u het niet vinden in de winkels. Uw eigen creatieve wensen en ideeën zijn met standaard meubilair niet altijd in te vullen. Maatvoering, kleurstelling en uitvoering missen dan net de perfectie voor uw huis of bedrijf. Een goede reden om aan maatwerk meubilair te denken.

Master Totaalinrichting heeft daarvoor de oplossing; een team van specialisten ontwerpt en realiseert meubelstukken en interieurs op maat naar uw wens. Voor wat betreft de maatvoering en materiaalkeuzes, maar zeker ook qua het ontwerp en de functionaliteiten, zijn de mogelijkheden onbegrensd.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Graag komen we bij u thuis of op kantoor om inzicht te krijgen in de omgeving en sfeer waarin het maatwerk meubilair moet komen te staan. Nadat de wensen zijn besproken ontvangt u een tekening met het ontwerp van het maatwerk meubilair. Als dit naar wens is dan zullen wij dit uitwerken in een offerte. De offerte is na goedkeuring de leidraad voor het productie proces van het maatwerk meubilair. Hier stopt onze service natuurlijk niet, want als de prachtig nieuwe maatwerk meubels uit de productie komen, maken wij een afspraak voor plaatsing waarna wij zorg dragen dat alles naar wens is.

Zijn maatwerk meubelen duurder?

De uiteindelijke kosten van een maatwerk meubel, interieur of keuken op maat zijn afhankelijk van het model, de materiaalkeuze en de uitvoering waar men voor kiest. De prijzen zijn vergelijkbaar met de betere meubelzaken of betere merken met het bijkomende grote voordeel dat het product precies naar uw eigen invulling, wens en smaak is.

Hoe lang duurt het om een maatwerk meubels te maken?

De levertijd hangt af van het type maatwerk meubel. Gemiddeld kunt u rekening houden met een levertijd van ongeveer 8-10 weken. Voordeel van maatwerk meubilair is dat wij tot het laatste moment nog kunnen schakelen en aanpassen. Bij gespoten meubels bijvoorbeeld, hoeft u pas op het laatste moment de exacte kleur te kiezen.

Kortom, heel veel voordelen en een stukje uniek design in huis of kantoor. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende mogelijkheden: tafels in alle vormen en modellen, kastenwanden of losse exemplaren, een leuke bar of balie of een complete winkelinrichting. Wij zijn er klaar voor bij Master Totaalinrichting.

 
TalpaEndemolHotel MercureSteigenberger Hotel GroupNikeDura VermeerMeerland Bouw
Copyright © 2020 Master Totaalinrichting - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy verklaring