Vragen of meer info?
Bel 023 - 5627098


Ontwerpstudio

ontwerpstudio_1

INSPIRERENDE WERKOMGEVING LEIDT TOT BETERE PRESTATIES

De tijden van saaie grijze bureaus, degelijke zwarte bureaustoelen en functionele kantinetafels op de vergaderplek zijn voorbij. Steeds meer bedrijven denken heel serieus na over de inrichting van hun pand en schakelen daarbij de hulp in van een professionele ontwerper. Een goede keuze. Werknemers voelen zich namelijk prettiger in een inspirerende omgeving en dat leidt tot betere prestaties, minder ziekteverzuim en meer loyaliteit.

Kantoren moeten warm en huiselijk zijn, kleur mag niet ontbreken en er moet een duidelijke eigen identiteit zichtbaar zijn. Sfeer is belangrijker dan ooit. Want laten we eerlijk zijn: veel mensen besteden meer tijd op het werk dan in hun eigen huis. Waarom zou het op de werkplek dan niet net zo behaaglijk kunnen zijn als thuis? Design is wat dat betreft net zo goed van belang als functionaliteit.

 

 

MEER UIT BEPERKT BUDGET

Master Totaalinrichting heeft zijn eigen ontwerpstudio. Onze interieurarchitecten verzorgen de inrichting van veel grote bedrijven zoals UPC, HealthCity en Endemol. Maar ook kleinere bedrijven zijn klant bij ons. Ondernemers zijn soms terughoudend als het gaat om het inhuren van een professionele partij voor de inrichting. Dit zou snel te duur worden. Dat is juist niet het geval: een goede inrichter kent de mogelijkheden voor elk budget en kiest voor creatieve oplossingen als het budget beperkt is. Juist met een kleine portemonnee is het verstandig een professionele inrichter in te huren!

 

ontwerpstudio_2

HET ONTWERP BELEVEN

Hoe komen we tot het ideale resultaat? Dat begint bij een eerste gesprek: wat zijn uw wensen en wat wilt u bereiken met uw inrichting? Daarna komen we op bedrijfsbezoek om de situatie op te nemen, de mogelijkheden te bekijken en te bepalen hoe we naar de uitgangssituatie kunnen toewerken.

Snel daarna krijgt u de eerste schetsen. Die zijn puur functioneel en laten zien wat waar komt, met welk doel. Over kleur en materialen hebben we het dan nog niet. Wel proberen we al direct een bepaalde sfeer neer te zetten. Als de indeling definitief is maken wij 3D-ontwerpen en bij grote projecten zelfs een videotour. Zo krijgt u een realistisch beeld van het eindresultaat, want u loopt letterlijk door het ontwerp heen.

Een andere manier om een ontwerp te testen is het maken van een ‘voorbeeldkamer’. Hier kunnen werknemers uitproberen of het ontwerp goed voelt en praktisch werkt. Zo werken we met elkaar toe naar het eindresultaat: een werkplek waar iedereen ontzettend trots op is en waar iedereen graag werkt.

 

Dura VermeerHotel MercureHealth CityRegardzSteigenberger Hotel GroupTalpaEndemol
Copyright © 2021 Master Totaalinrichting - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy verklaring