Vragen of meer info?
Bel 023 - 5627098


Over Master

contact

EVEN VOORSTELLEN…

Met een team van enthousiaste, vakkundige, creatieve en out-of-the-box denkende collega’s staan wij klaar om uw wensen in de vloeren, raamdecoratie, wanddecoratie, meubilair en nog veel meer tot een ware beleving te maken. Wij hebben een uitgebeide showroom van 2000 m² waarin allerlei producten tastbaar en visueel gepresenteerd worden. Daarnaast hebben wij een eigen ontwerpstudio waarbij ideeën tot leven komen. Graag nodigen wij u uit om op deze website een indruk te krijgen van wie wij zijn, wat wij kunnen en wat we eventueel voor u kunnen betekenen.

 

 

Werkwijze

Verhuizingen, verbouwingen of gewoon een verandering in uw interieur vergen een grote flexibiliteit van uw leverancier en organisatie. De organisatie van Master Totaalinrichting is zo ingericht dat wij snel en adequaat op uw wensen kunnen inspelen. Wij ontwerpen desgewenst een totaal interieur concept, maar adviseren ook graag en deskundig bij een nieuwe vloer, meubilair, lichtwering of gordijnen. Met een enthousiast team van gespecialiseerde medewerkers zetten wij u wensen en plannen om in een schitterend interieur!

Ontwerpstudio

Master Totaalinrichting beschikt over een eigen professionele ontwerpstudio. Onze interieurarchitecten maken indien gewenst een volledig ontwerp van een ruimte of afdeling. De ontwerpen worden ook 3D gepresenteerd in de vorm van een CAD tekening en/of 3D videotour waardoor u of de gebruiker een heel realistisch beeld krijgt van de nieuw in te richten ruimte!

Dura VermeerRegardzSteigenberger Hotel GroupEndemolHealth CityMeerland BouwTalpa
Copyright © 2021 Master Totaalinrichting - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy verklaring