Vragen of meer info?
Bel 023 - 5627098


Certificeringen

 

ISO 9001

iso_9001
Dit is de internationaal geaccepteerde standaard voor kwaliteitsmanagement systemen; voluit NEN-EN-ISO 9001.

Deze norm geeft de eisen weer voor een kwaliteitsmanagement systeem die door een organisatie gebruikt kunnen worden om klanttevredenheid te verhogen. Door te voldoen aan de eisen van de klant en aan wet- en regelgeving.

Om haar kwaliteit te borgen en deze uit te kunnen dragen heeft Master Totaalinrichting besloten haar werkprocessen te laten certificeren.  Master is dan ook ISO 9001 gecertificeerd sinds 2009.

 

ISO 14001

iso_14001

Deze internationale norm specificeert de eisen voor een milieumanagementsysteem die een organisatie in staat stellen beleid en doelstellingen te ontwikkelen en te implementeren, rekening houdend met wettelijke en andere eisen die de organisatie onderschrijft en met informatie over belangrijke milieuaspecten. De norm is van toepassing op de milieuaspecten die de organisatie identificeert als aspecten die zij kan beheersen en aspecten die zij kan beïnvloeden. Master is ISO 14001 gecertificeerd sinds 2010.

VCA-certificatie


Master Totaalinrichting is sinds 2009 VCA-gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheids Checklist Aannemers en bevat een aantal concrete eisen. De VCA-checklist is in Nederland en België de standaard geworden voor de beoordeling van het veiligheids-zorgsysteem van aannemers door de opdrachtgevers. VCA is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met ‘verhoogd risico’. Met behulp van VCA-certificaat tonen wij aan dat veiligheid een integraal onderdeel is van de bedrijfsvoering van Master Totaalinrichting. Al onze medewerkers zijn VCA gediplomeerd en het gebruikte gereedschap is voorzien van een keuring.

RegardzTalpaDura VermeerNikeSteigenberger Hotel GroupEndemolHotel Mercure
Copyright © 2020 Master Totaalinrichting - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy verklaring