Vragen of meer info?
Bel 023 - 5627098


MVO / Duurzaamheid

duurzaamheid

Master Totaalinrichting hecht grote waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Ook werken wij volgens de norm ISO 14001. Bij de werkzaamheden wordt gekozen voor milieuvriendelijke materialen. Zo werken wij met cradle-to-cradle producten en werken wij uitsluitend met fabrikanten die ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. Speciaal ontwikkelde tekensoftware om de calculatie van de vloeren te berekenen beperkt snijverlies. Ook kiezen wij bewust voor groene stroom, gescheiden afvalstromen, een verantwoord autobeleid en gerecycled papier.

Master Totaalinrichting gaat een stap verder, wij geven uw (bureau) stoel een tweede leven. Vaak worden stoelen, die niet aan het einde van hun levenscyclus zijn, vervangen omdat ze smoezelig zijn of vol met vlekken zitten. Master Totaal inrichting heeft voor u de oplossing.

De service afdeling van Master Totaalinrichting kan deze reinigen, we maken gebruik van een unieke reinigingsmethode! Daarbij worden geen zware chemische middelen maar afbreekbare zepen gebruikt. Bij onze reinigingsmethode wordt de zeep oplossing op de stof aangebracht. Het vocht en vuil worden vervolgens grondig afgezogen. Door dit unieke procedé hoeft er geen overvloedige hoeveelheid vocht gebruikt te worden. Hierdoor zijn uw bureaustoelen in tegenstelling tot veel andere methoden binnen 6 tot 8 uur droog. Door de korte droogtijd krijgen bacteriën, stofmijt, allergenen en schimmels veel minder kans.

Herkent u dit en wilt u kijken of dit ook voor u de oplossing is neem contact op met Arno Bergsma. Hij komt graag bij u langs om de stoelen te bekijken en u te adviseren. Bij serieuze interesse kunnen wij 1 stoel als voorbeeld voor u reinigen.

 

Vital PlaceS®

vitalplaces_3Master Totaalinrichting is sinds 2010 aangesloten bij Vital PlaceS®.Vital PlaceS® staat voor integraal duurzame ontwikkeling waarbij zoveel mogelijk duurzame producten en diensten samen komen in ontwerp en uitvoering. Het doel is het leveren van Vitale omgevingen voor de Vitale mens. Een vitaal verblijfsklimaat voor de gebruiker in en om onze gebouwen staat centraal. Vital PlaceS® gebouwen zijn energieleverend en zuiverend. Het kernteam integreert wensen van de ontwikkelaar, belegger, (eind) gebruiker, ontwerpers en uitvoerenden in het project waardoor er ook commercieel een goed eindproduct ontstaat. De Integrale ontwerp- en bouwmethode is onderscheidend omdat Vital PlaceS® Groen, Techniek en Gebouw integreert.

Vital Lokaal

Één van de concepten waarbij Master Totaalinrichting zich voor inzet is het Vital Lokaal concept. Vital Lokaal: “Wij bieden met Vitaal Lokaal een duurzame (wie investeert in een kind, investeert in de toekomst) geïntegreerde oplossing voor iedere school om kind, ouder en docent bewust te maken van vitaliteit en gezondheid van de leeromgeving en de invloed hiervan op de (leer)prestaties.”

 

vitalplaces4

Steigenberger Hotel GroupHotel MercureDura VermeerEndemolRegardzMeerland BouwTalpa
Copyright © 2021 Master Totaalinrichting - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy verklaring