Vragen of meer info?
Bel 023 - 5627098


Schilderwerken en kleuradvies

SchilderwerkenProfessionele schilders van A tot Z

Geen werk is te klein of te groot voor Master Schilderwerken. Van het bijwerken van uw kozijnen tot een nieuw outfit voor uw bedrijfspand.

 

Hieronder leest u meer over de volgende onderdelen:

  • Binnenschilderwerken
  • Saus of spuitwerk
  • Behang
  • Kleuradvies
 

BinnenschilderwerkBinnenschilderwerken

Onze binnenschilders kunnen u helpen met het creëren van een geheel nieuwe uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Wij staan u daarom graag bij met kleuradvies en de keuze van de juiste materialen. Of u nu kiest voor verf of behang, Master Schilderwerken biedt veel mogelijkheden om uw woning of bedrijf niet alleen perfect te verzorgen, maar tevens een unieke uitstraling te geven. Master Schilderwerken heeft gedreven vakmensen in dienst met passie voor hun vak. Kwaliteit staat voorop bij Master Schilderwerken en dat ziet u in het eindresultaat. Bekijk een aantal door ons gerealiseerde projecten op onze website en laat u overtuigen. Tevens kunnen wij u bijstaan met professioneel advies in onderhoud. Wij bieden u graag een onderhoudsplan aan.

 

Saus of spuitwerkSaus of spuitwerk

Master Schilderwerken hecht veel waarde aan het leveren van kwaliteit. Zo inventariseren wij eerst samen met u de mogelijkheden voor het sausen van muren en plafonds. Na het eerst grondig repareren en kitten van de af te werken muren en plafonds sausen wij het werk in een door u gewenste kleur. Staat uw woning of bedrijfspand of een gedeelte hiervan leeg dan is het ook mogelijk uw wanden en muren af te werken middels spuitwerk. Met het spuiten van wanden en muren in een lege ruimte is het mogelijk sneller te werken dan traditioneel sauswerk. Het spreekt voor zich dat er veel aandacht is voor het grondig afplakken van niet te spuiten onderdelen. Na het verrichten van de werkzaamheden ruimen wij de afgeplakte gedeeltes grondig voor u op.

 

BehangenBehang

Wij adviseren u graag bij de keuze van een passende behangsoort. Welk materiaal is het meest geschikt? Welk dessin is helemaal naar uw smaak? Er zijn veel verschillende mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld verschillende dessins op de muren of één wand met behang en de andere wanden geverfd. Behang is weer helemaal terug van weggeweest! Wanneer u uw behangwerkzaamheden aan ons uitbesteedt, bent u verzekerd van een egaal en strak eindresultaat. Wij hebben alle kennis in huis om de ondergrond te inspecteren en indien nodig voor te behandelen. Eventueel verwijderen we zelfs het oude behang, efficiënt en zonder schade.

 

KleuradviesKleuradvies

De keuze van een geschikte kleur of kleurencombinatie is uiteraard ook een hele belangrijke factor voor een mooi resultaat. Het is vaak erg lastig in te schatten hoe een gekozen kleur of kleurencombinatie eruit zal komen te zien. Uiteraard zijn er kleurenwaaiers in talloze kleuren, maar vaak is het eindresultaat moeilijk in te schatten. Om u hierbij te helpen maken wij ter plaatse foto’s van het betreffende object, deze kunnen wij bewerkt in verschillende kleuren en combinaties laten zien. Hierdoor wordt het een duidelijker beeld waardoor uw keuze makkelijker zal zijn. Mocht u ons de opdracht geven voor het uit te voeren schilderwerk, zien wij dit kleuradvies uiteraard als een service.

 

TarievenLogo Schilderwerken

Prijs per meter of totaal offerte?

Graag zouden wij hier u al een correcte indicatie willen geven van de kosten die met uw project gemoeid zijn. Maar iedere schilderopdracht is anders. Talloze factoren zijn van belang om een scherpe en juiste offerte op te stellen. Staat van onderhoud, gekozen materialen en bereikbaarheid zijn slechts een paar zaken die mede bepalen hoeveel tijd wij nodig hebben voor een perfect resultaat. Vandaar dat wij geen bedragen kunnen noemen zodat niemand tijdens of na de werkzaamheden voor een onaangename verrassing komt te staan. Vraag daarom of wij, uiteraard geheel vrijblijvend, een keer langskomen om uw project te inventariseren.

RegardzSteigenberger Hotel GroupDura VermeerHotel MercureMeerland BouwNikeHealth City
Copyright © 2020 Master Totaalinrichting - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden | Cookie verklaring | Privacy verklaring