Master in ontwerpen

Interieurs mooi(er) maken; dat zit helemaal in het DNA van Master Totaalinrichting. Het vertalen van wensen op het gebied van inrichting van een werk of woonplek is een creatief proces. Het matchen van kleuren, materialen, indeling en functionaliteit van een ruimte vergt inzicht, praktische invulling, inventiviteit, en een flinke dosis lef en creativiteit. Die eigenschappen zijn bij onze Interieurarchitecten ruimschoots aanwezig, waardoor woonwensen waar worden.

Onze Interieurarchitecten gaan altijd op zoek naar de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Ze luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van de klant en vertalen deze naar een uniek en persoonlijk interieurontwerp. Of het nu gaat om een kantoor, winkel, restaurant, hotel of woning, onze Interieurarchitecten weten altijd de juiste sfeer en uitstraling te creƫren.

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en de nieuwste trends op het gebied van interieurdesign, zorgen onze Interieurarchitecten voor een tijdloos en stijlvol resultaat. Of het nu gaat om een minimalistische inrichting, een vintage interieur of een industrieel design, bij Master Totaalinrichting is alles mogelijk.

Uw inrichting onze zorg!

Master Studio

Contact

Master Totaalinrichting

Dirk Storklaan 65
2132 PX Hoofddorp

Tel: 023 - 562 70 98

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
9:00 tot 17:30

Zaterdag
10:00 tot 17:00

Volg ons op

facebookinstagramlinkedinpinterest