Master Totaalinrichting voor al uw
vloeren
raamdecoratie
binnenzonwering
wandafwerking
meubilair
verlichting
interieurbeplanting
buitenzonwering
interieurwensen
MTI_CZFc2023_FCZ9778.jpeg

Gastvrij en boordevol inspiratie

Een selectie van onze leveranciers

0232 Goulmy Master Totaalinrichting Hdorp

De wereld van Master

De showroom van Master Totaalinrichting is gevestigd op Bedrijvenpark De President in Hoofddorp, op korte afstand van Amsterdam. Wij hebben een uitgebreide showroom van 2.000 m² waarin allerlei producten tastbaar en visueel gepresenteerd worden. Samen met onze exclusieve leveranciers vormen wij een one-stop-shop ervaring waar u terecht kunt voor alles op het gebied van interieur. Ons team van enthousiaste, vakkundige en creatieve collega’s staat voor u klaar om te helpen bij het maken van de juiste beslissingen.

 

Meubilair
Onze meubelcollectie varieert van banken en fauteuils tot eettafels, kasten en accessoires. Of u nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische uitstraling of juist een klassieke, tijdloze stijl, we hebben diverse opties om aan verschillende smaken en behoeften te voldoen.

Lees verder

Behang
Voor behang hebben we een breed scala aan patronen, kleuren en texturen om uit te kiezen. Of u nu een statement wilt maken met een opvallend patroon of juist een rustige, neutrale sfeer wilt creëren, wij hebben de juiste opties voor u.

Lees verder

  

Vloeren
Voor vloeren hebben we diverse opties, zoals hout, laminaat, tapijt en vinyl. Of u nu een warme, natuurlijke uitstraling wilt creëren met houten vloeren of liever gaat voor gemakkelijk te onderhouden vinyl, we hebben verschillende mogelijkheden om uit te kiezen.

Lees verder

Raamdecoratie
Daarnaast bieden we ook zonweringsopties, zoals gordijnen, jaloezieën en rolluiken, om de juiste hoeveelheid licht en privacy in uw huis of bedrijfspand te regelen.

Lees verder

De juiste "look & feel" doorvoeren

Wanneer u de showroom binnenstapt, stapt u in de wereld van Master Totaalinrichting. Honderden, zoniet duizenden stalen tot uw beschikking. Of het nu gaat om het ontwerpen van een unieke kast, het creëren van een praktische indeling van uw kantoorruimte, of het integreren van slimme technologie in uw interieur, wij hebben de kennis en ervaring om aan al uw wensen te voldoen. Of u nu een particulier bent die zijn woning wil renoveren, of een bedrijfseigenaar die zijn kantoorruimte opnieuw wil inrichten, wij staan klaar om u te helpen.

5859 Goulmy Master Totaalinrichting
DSC 0062 Enhanced NR

Interieuradvies is maatwerk

Tijdens een eerste bezoek krijgt u alle tijd en ruimte om onze showroom uitgebreid te bekijken en te ervaren. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van betrouwbare informatie en adviseren u graag op basis van uw persoonlijke wensen en woonstijl.

Contact

Master Totaalinrichting

Dirk Storklaan 65
2132 PX Hoofddorp

Tel: 023 - 562 70 98

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
9:00 tot 17:30

Zaterdag
10:00 tot 17:00

Volg ons op

facebookinstagramlinkedinpinterest