Werkwijze

Een verhuizing, verbouwing of een kleine verandering in het interieur vergt een grote flexibiliteit van je leverancier en organisatie. De organisatie van Master Totaalinrichting is zo ingericht dat wij snel en adequaat op de wensen kunnen inspelen. Wij ontwerpen desgewenst een totaalconcept voor je woning of bedrijfspand, maar adviseren u ook graag bij het uitzoeken van een nieuwe vloer, meubilair en zonwering. Met een enthousiast team van gespecialiseerde medewerkers zetten wij je plannen om in een schitterend interieur.

Wij onderscheiden ons door alles onder één dak aan te bieden, van het ontwerp tot aan de volledige realisatie uitgevoerd door ons eigen vakkundige team. Bij elke fase in het traject houden wij nauw contact met de opdrachtgever zodat er een duidelijke en transparante communicatie zal zijn.

Werkwijze Kennismaking

Kennismaking

Hoe komen wij samen tot het ideale resultaat? Wij werken stap voor stap, zodat er op een natuurlijke en duidelijke manier naar het doel toegewerkt kan worden. Alles begint bij het eerste gesprek. Wat zijn jouw wensen en wat wil je bereiken met de inrichting?

Werkwijze Voorlopig Ontwerp

Voorlopig ontwerp

Aan de hand van het kennismakingsgesprek maken wij een eerste opzet van de indeling en de materialisatie. Dit nemen we dan samen door in onze uitgebreide showroom waar je ook alle materialen kan voelen en ervaren.

Werkwijze Definitief Ontwerp

Definitief ontwerp

Alle wijzigingen die voortgekomen zijn uit het vorige gesprek worden doorvertaald in het definitieve ontwerp. Ook ontvangt u hierbij een begroting.

Werkwijze Realisatie

Realisatie

Als alles helemaal naar wens is kunnen wij beginnen met het uitvoeren van het interieur.

 

Kennismaken?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Je kan ons bereiken door middel van ons contactformulier of bel naar 023 56 27 098 om een afspraak te maken in onze showroom of op locatie!

Wie zijn onze klanten? Neem contact met ons op