Over ons

Master Totaalinrichting

Wat je ook voor ogen hebt op het gebied van vloeren, raamdecoratie, wanddecoratie, zonwering en meubilair: bij Master Totaalinrichting komen ideeën tot leven. In onze showroom zijn al onze producten te bekijken en te bewonderen. Van sportvloer tot carpet, van maatkast tot designstoel en van lamellen tot kleurrijke gordijnen. Ons vakkundige team toont graag alle mogelijkheden.

Ons team

Met een team van enthousiaste, vakkundige en creatief denkende collega’s staan wij klaar om alle wensen wat betreft vloeren, raamdecoratie, wandafwerking, meubilair en nog veel meer tot een ware beleving te maken.

Bekijk ons team

Over ons

Master Totaalinrichting zorgt voor een one stop shopping ervaring en ontzorgt u volledig!

Over ons 2e

Projectinrichting 

Ons team realiseert verschillende projecten van A tot Z, het optimale uit een ruimte halen is waar Master Totaalinrichting voor staat. In onze eigen werkplaats realiseren wij interieurbouw en stoffering op maat. Op die manier kunnen wij een unieke inrichting opleveren die voldoet aan de wensen en eisen van de opdrachtgever.

Woninginrichting

Wij ontwerpen voor particulieren totale interieurconcepten, maar adviseren ook met veel plezier en liefde voor het vak bij bijvoorbeeld het uitzoeken van een nieuwe vloer, meubilair, zonwering of gordijnen. Ons enthousiaste team van creatieve interieur specialisten zetten je wensen om in plannen en tekeningen om jou vervolgens te kunnen laten genieten in een schitterend interieur.


Ontwerpstudio

Master Totaalinrichting beschikt over een eigen ontwerpstudio. Onze interieurontwerpers maken indien gewenst een volledig ontwerp van de gewenste ruimte. De ontwerpen worden volledig in 2D of 3D gepresenteerd waardoor je een realistisch beeld krijgt van ruimte en deze al kan ervaren nog voordat het is gerealiseerd.

onze Showroom 

Wat ons kenmerkt is onze gastvrije showroom waar inspiratie de boventoon voert. Alle stoffen, ideeën, kleuren en materialen komen hier tot leven. Iedereen is welkom om een passende oplossing te creëren binnen de eindeloze mogelijkheden. Neem alvast een kijkje in onze digitale showroom of bij de gerealiseerde projecten die wij met trost aan je laten zien.

In de media

Periodiek staan wij in meerdere media, via onderstaande link ziet u een aantal voorbeelden.

In de media

Over ons 3e

Kennismaken?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Je kan ons bereiken door middel van ons contactformulier of bel naar 023 56 27 098 om een afspraak te maken in onze showroom of op locatie!

Wie zijn onze klanten? Neem contact met ons op