Jouw interieurontwerp van onze ontwerpstudio

Master Totaalinrichting heeft een eigen ontwerpstudio voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze interieurontwerpers verzorgen de inrichting van veel grote bedrijven zoals bijvoorbeeld Basic Fit en Endemol Shine Nederland. Maar ook kleinere bedrijven zijn klant bij ons, zoals Restaurant on the Rock en Trapo Nederland.

Altijd een persoonlijk ontwerp, afgestemd op jouw smaak

Wij maken niet zomaar een interieur ontwerp

In onze ontwerpstudio gaan wij digitaal voor je aan de slag om een persoonlijk ontwerp te creëren afgestemd op jouw smaak, stijl en budget. Zodat je precies weet hoe ruimtes eruit komen te zien. Doordat je alvast een digitaal kijkje kunt nemen, ben je vanaf het begin bij ons creatieve proces betrokken en kunnen ook jullie eigen ideeën verwerkt worden tot een resultaat waar iedereen zich thuis in voelt. Wat we willen is dat jouw wensen en verwachtingen uitkomen.

Onze werkwijze

6236 Goulmy Master Totaalinrichting

 

5876-Goulmy-Master Totaalinrichting
6228-Goulmy-Master Totaalinrichting
6128-Goulmy-Master Totaalinrichting

5823 Goulmy Master Totaalinrichting

Onze interieurontwerpers staan voor u klaar

Onze interieurontwerpers houden van hun vak en doen er alles aan om precies datgene te ontwerpen wat jij voor ogen hebt. Ze zijn niet alleen veelzijdig, maar laten zich ook graag inspireren door de nieuwste trends en ontwikkelingen. Of je nu alleen voor een kleur advies komt of een compleet project wilt inrichten. In onze ontwerpstudio in Hoofddorp nemen ze altijd rustig de tijd om je te leren kennen, met aandacht voor jou en je stijl.

2D Ontwerp   3D Ontwerp

Uniek, omdat jij ook uniek bent

Een interieur ontwerpen doen wij op unieke wijze

Met inspiratieborden, decoratietrends en bovendien het persoonlijkste advies wat je maar kunt wensen. Uniek, omdat jij ook uniek bent en we jou een dito inrichting gunnen. Onze jarenlange ervaring delen wij graag om te komen tot een interieur wat aanspreekt en ook nog eens functioneel is.

Ontwerpers van jouw interieur

Wij zijn allemaal ontwerpers van jouw interieur, de verschillende experts die wij in huis hebben werken naadloos samen. Dat is ook precies de reden dat een interieur samenkomt bij jou thuis of onderneming. Wij kiezen, meten en brengen interieurs tot leven.

Het ontwerp van uw interieur in 2D en/of 3D

Je kunt ervoor kiezen om een 2D of 3D interieurontwerp te laten maken. Uiteraard zal er altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek bespreken we je woonwensen, smaak, kleur keuzes en indeling van de woning of ruimte. Samen bespreken we welke vorm van ontwerp je voorkeur heeft. Na een persoonlijk kennismakingsgesprek maken wij een passend voorstel.

Werkwijze

Werkwijze

Een verhuizing, verbouwing of een kleine verandering in het interieur vergt een grote…
2D Ontwerp

2D Ontwerp

Met het 2D ontwerp krijgt je een uitgebreid advies over de indeling en de materialisatie…
3D Ontwerp

3D Ontwerp

Het 3D ontwerp brengt jouw nieuwe interieur tot leven. Alle producten, materialen en…