Master Totaalinrichting voor al uw
vloeren
raamdecoratie
binnenzonwering
wandafwerking
meubilair
verlichting
interieurbeplanting
buitenzonwering
interieurwensen
Scene4_bewerkt.jpeg

We listen

We create

You enjoy

Meents 7 Master

Ontwerpstudio

Uniek, omdat u ook uniek bent! Onze interieurontwerpers maken graag persoonlijk kennis zodat dromen werkelijkheid worden. 

In onze ontwerpstudio gaan wij digitaal voor u aan de slag om een persoonlijk ontwerp te creëren afgestemd op uw smaak, stijl en budget. Zodat u precies weet hoe ruimtes eruit komen te zien. Doordat u alvast een digitaal kijkje kunt nemen, bent u vanaf het begin bij ons creatieve proces betrokken en kunnen ook uw eigen ideeën verwerkt worden tot een resultaat waar iedereen zich thuis in voelt.

 

Werkwijze

Hoe komen wij samen tot het ideale resultaat? Wij werken stap voor stap, zodat er op een natuurlijke en duidelijke manier naar het doel toegewerkt kan worden. Alles begint bij het eerste gesprek. Wat zijn uw wensen en wat wilt u bereiken met de inrichting?
Ontdek meer

2D ontwerp

Met het 2D ontwerp krijgt u een uitgebreid advies over de indeling en de materialisatie van de ruimte en ziet u wat de verschillende mogelijkheden zijn.
Ontdek meer

3D ontwerp

Het 3D ontwerp brengt uw nieuwe interieur tot leven. Alle producten, materialen en kleuren worden samengebracht in het ontwerp. Een 3D ontwerp voor een unieke preview.
Ontdek meer

Ervaring Masterontwerpstudio

Dromen tot werkelijkheid brengen

Onze projecten in beeld

Contact

Master Totaalinrichting

Dirk Storklaan 65
2132 PX Hoofddorp

Tel: 023 - 562 70 98

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
9:00 tot 17:30

Zaterdag
10:00 tot 17:00

Volg ons op

facebookinstagramlinkedinpinterest