Awards

Master Totaalinrichting streeft ernaar om iedere dag weer onderscheidend te zijn.

Hieronder ziet u de prestigieuze awards die zijn toegekend aan Master Totaalinrichting in de afgelopen jaren.

2015/2016 - winnaar BVP Award

Voor de tweede maal op rij heeft Master Totaalinrichting de branche award vanuit de projectinrichtingsbranche mogen ontvangen. Deze award werd uitgereikt door de BVP (Branche Vereniging Projectinrichting, voorheen PPI (Platform Projectinrichting)). Een vakkundige jury vanuit de branche heeft hiervoor de drie genomineerde projecten bezocht. Master Totaalinrichting heeft vol trots het prachtige project bij de Rabobank regio Schiphol mogen presenteren. De prijs werd door de jury voorzitter Mayk Schiphorst tijdens de jaarlijkse Dag van de Projectinrichting op de SS Rotterdam uitgereikt.

Klik hier om het project Rabobank regio Schiphol te bekijken

2014/2015 - Ondernemersprijs gemeente Haarlemmermeer

In december 2014 heeft Master Totaalinrichting de Ondernemersprijs Haarlemmermeer (categorie 5+ medewerkers) gewonnen. Dit maakte burgemeester Theo Weterings van de gemeente Haarlemmermeer bekend tijdens het jaarlijkse MeerBusiness Ondernemers KerstGala in het Steigenberger Airport hotel te Schiphol-Oost.

2013/2014 - winnaar PPI Award

Tijdens de eerste Dag van de Projectinrichting heeft een vakkundige jury vanuit de branche een viertal projecten op locatie beoordeeld. Master Totaalinrichting wist met het project UPC op de eerste plaats te eindigen. De jury had alle inzendingen beoordeeld op negen criteria (ketenaanpak, plan van aanpak, kwaliteit, design /ontwerp, moeilijkheidsfactor, innovatie, veiligheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en klanttevredenheid).

Klik hier om het project Liberty Global – UPC te bekijken