MasterPand-20240502.jpeg

Speciaal voor je Velux dakraam: een rolgordijn

Op zoek naar een rolgordijn voor je Velux dakraam? Wij bieden een breed assortiment aan rolgordijnen die perfect passen op jouw dakraam.

Onze rolgordijnen zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins, zodat je altijd een rolgordijn vindt dat bij jouw interieur past. Bovendien zijn onze rolgordijnen eenvoudig te monteren, zodat je snel kunt genieten van een comfortabel en sfeervol interieur.

Velux

Velux rolgordijnen zijn via ons te bestellen

De rolgordijnen voor Velux dakramen zijn speciaal op maat gemaakt, zodat ze naadloos aansluiten op het kozijn van jouw dakraam. Hierdoor blijft er geen kier over tussen het raam en het rolgordijn en geniet je van optimale verduistering. Bovendien zijn onze rolgordijnen gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze duurzaam zijn en lang meegaan.

Kies dus voor een rolgordijn van ons en geniet van een stijlvol en comfortabel interieur, waarbij je volledige controle hebt over de lichtinval en privacy in jouw woning.

Zonwering in diverse soorten en altijd passend voor een Velux dakraam

Onze verduisterende zonweringen zorgen voor volledige duisternis in jouw slaapkamer, waardoor je heerlijk kunt slapen. Ook onze warmte werende zonweringen zorgen ervoor dat jouw woning lekker koel blijft op warme dagen. Daarnaast bieden we privacy zonweringen aan, die ervoor zorgen dat je ongestoord kunt werken of relaxen in jouw woning.

Alle zonweringen zijn speciaal ontworpen voor Velux dakramen.

Ook een Velux verduisterend rolgordijn, ideaal voor in de slaapkamer

De verduisterende rolgordijnen zijn speciaal ontworpen om volledige duisternis te creëren in jouw slaapkamer, zodat je heerlijk kunt slapen. Het rolgordijn sluit naadloos aan op het kozijn van jouw dakraam, waardoor er geen lichtstralen doorheen kunnen dringen. Daarnaast biedt het rolgordijn ook extra privacy in jouw slaapkamer.

Kom naar onze showroom en bekijk ook eens Velux jaloezieën

Ben je benieuwd naar ons assortiment aan Velux jaloezieën? Kom dan langs in onze showroom en bekijk ze met eigen ogen! Onze showroom is de ideale plek om onze jaloezieën te zien, voelen en ervaren. Jaloezieën zijn ideaal voor het regelen van de lichtinval en privacy in jouw woning. Door simpelweg de lamellen te kantelen, bepaal je zelf hoeveel licht er binnenkomt en hoeveel privacy je hebt.

Contact

Master Totaalinrichting

Dirk Storklaan 65
2132 PX Hoofddorp

Tel: 023 - 562 70 98

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
9:00 tot 17:30

Zaterdag
10:00 tot 17:00

Volg ons op

facebookinstagramlinkedinpinterest