’t Kloosterhof

Onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit komt tot uiting in ons uitgebreide aanbod van linoleum vloeren en gietvloeren. Hiervan mochten wij bij Master Totaalinrichting zorginstelling ’t Kloosterhof voorzien.

Linoleum vloeren bieden niet alleen een stijlvolle esthetiek, maar ook duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Speciaal geselecteerde materialen zorgen voor een hygiënische omgeving, terwijl de slipbestendige eigenschappen de veiligheid van de bewoners en personeel waarborgen. Of het nu gaat om gemeenschappelijke ruimtes, gangen of kamers, onze linoleum vloeren voldoen aan de hoogste normen van comfort en functionaliteit.

De gietvloeren bieden een naadloze en eigentijdse uitstraling, ideaal voor zorginstellingen die streven naar een moderne en rustgevende ambiance. Daarnaast zijn de gietvloeren ook eenvoudig te reinigen, waardoor een optimale hygiëne wordt gegarandeerd. De uitstekende geluidsisolerende eigenschappen dragen bij aan een rustige en serene omgeving, essentieel voor het welzijn van de bewoners.

Geleverde producten:

Linoleum vloeren, gietvloeren

  • 't Kloosterhof  Img104203
  • 't Kloosterhof  Img104182
  • 't Kloosterhof  Img104185
  • Img104082

Contact

Master Totaalinrichting

Dirk Storklaan 65
2132 PX Hoofddorp

Tel: 023 - 562 70 98

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
9:00 tot 17:30

Zaterdag
10:00 tot 17:00

Volg ons op

facebookinstagramlinkedinpinterest